Δεύτερη σειρά Σεμιναρίου – Εκπαίδευσης Αναλυτή Αγώνων!

Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία κι έπειτα από τη ζήτηση που παρατηρήθηκε, το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (Institute of Sport Analysis), σε συνεργασία με τον Γιώργο Πεγκλή, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) και τον ΠΑ.Σ.Π. ως υποστηριχτή, αποφάσισαν να οργανώσουν και δεύτερη σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων, ειδικών μαθημάτων και πρακτικής εξάσκησης του επαγγέλματος του αναλυτή αγώνων.

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα εκπαιδευτούν στα πιο σύγχρονα συστήματα ανάλυσης, τα οποία χρησιμοποιούνται από τις ομάδες της Premier League, Primera Liga, Bundesliga, Serie A, NBA, Euroleague κλπ. Τα λογισμικά ανάλυσης έχουν βελτιώσει τόσο τις επιδόσεις των ομάδων, όσο και των αθλητών.

Θα παρουσιαστεί το σύστημα ανάλυσης Interplay Sports που χρησιμοποιείται από επαγγελματικές ομάδες του Champions League, Europa League και 10 εθνικές ομάδες.

Θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα η δωρεάν εγκατάσταση δοκιμαστικού προγράμματος στον προσωπικό του υπολογιστή για εξάσκηση.

Επίσης θα παρουσιαστεί και το σύστημα Sportscode το οποίο χρησιμοποιείται από το σύνολο τω ομάδων σε Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία. Το 80% των ομάδων του φετινού Champions League χρησιμοποιεί τα συστήματα ανάλυσης της Sportscode ενώ οι 35 από τις 40 εθνικές ομάδες στο top 40 της FIFA έχουν εμπιστευτεί την ανάλυση τους στο Sportscode.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι €300 έκαστος (Ο ΠΑ.Σ.Π. επιχορηγεί €50 στα μέλη του που θέλουν να το παρακολουθήσουν), και θα διαρκέσει 3 μέρες σε ολιγομελή τμήμα για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων.

Ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου θα είναι η Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 μέχρι τις 30 Μαρτίου συμπεριλαμβανομένης, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.

Ημερήσιο πρόγραμμα σεμιναρίου:

28.3.2018
Introduction in video analysis
How to do video analysis
Installation and computer setup
The first simple analysis
29.3.2018
Discuss the variable set –what are we looking for in a game
Practical training
Expand the analysis to player and tactical analysis
Practical training
30.3.2018
How to use the analysis
Create video files and create presentations
Tactical meeting with video
Player development with video
Practical training

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99145814. Παρακαλώ δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Ακολουθούν δηλώσεις συμμετεχόντων της πρώτης σειράς:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ