Δεν γίνεται να διασύρονται παίκτες και σωματεία χωρίς στοιχεία!

Συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) κ. Σπύρο Νεοφυτίδη και τον νομικό σύμβουλο του Συνδέσμου κ. Λοΐζο Χατζηδημητρίου, οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Λευκωσίας Ράφαελ Λόπες, Άλεξ Σοάρες και Ρενάτο Μαργκάσα μετέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (21/03) στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου έδωσαν κατάθεση, αναφορικά με τις δηλώσεις του προπονητή Ιβάιλο Πέτεφ σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας.

Η μετάβαση των ποδοσφαιριστών στην Αστυνομία έγινε μετά από προτροπή του ΠΑ.Σ.Π.

Ο Σύνδεσμος προέτρεψε τους τρεις ποδοσφαιριστές να θέσουν τους εαυτούς τους στη διάθεση της Αστυνομίας, με σκοπό να βοηθηθούν οι έρευνες αναφορικά με τους ισχυρισμούς του κ. Πέτεφ. Ο ΠΑ.Σ.Π. και τα μέλη του είναι στη διάθεση της Αστυνομίας για οποιοδήποτε έλεγχο και άλλες ενέργειες απαιτούνται.

Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, δηλώνει: «Δεν μπορεί κανένας να ανοίγει το στόμα του και να διασύρει παίκτες και σωματεία. Αν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία από τον κ. Πέτεφ, θα έπρεπε να ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία, παραθέτοντας τα στις Αρχές για έλεγχο κι όχι να “δικάζονται” παίκτες μέσω των ΜΜΕ με βάση τα κουτσομπολιά. Θα ήθελα επίσης να ξεκαθαρίσω ότι η στήριξη μας στους τρεις ποδοσφαιριστές δεν είχε πότε να κάνει με την Ομόνοια Λευκωσίας, με την οποία διατηρούμε άριστες σχέσεις».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ