Δείτε τα 32 καλύτερα γκολ και ψηφίστε το κορυφαίο της σεζόν! – Η CytaVision στο παιχνίδι!

Ο διαγωνισμός που διοργανώνει και κατέστησε θεσμό ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, γνώρισε απίστευτη αναγνώριση και αναβαθμίζεται.

Σε μια λαμπρή βραδιά στις 5 Μαΐου που καλύπτει τηλεοπτικό και παρουσιάζει η CytaVision, θα βραβεύσουμε τα καλύτερα τέρματα της α΄ φάσης του πρωταθλήματος και ασφαλώς το κορυφαίο της σεζόν!

Επίσης, θα τιμήσουμε τον πρώτο σκόρερ κανονικής περιόδου, Γκαστόν Σανγκόι, ενώ θα γίνει ειδική βράβευση του Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Για να αναδειχθούν τα καλύτερα τέρματα, όμως, ο ΠΑ.Σ.Π. στρέφεται στον κόσμο, στο φίλαθλο κοινό. Από σήμερα (15/04) μέχρι και τις 25 Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία μέσω του λογαριασμού του ΠΑ.Σ.Π. στο facebook, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας protathlima.com να διαλέξετε το καλύτερο τέρμα της σεζόν.

Οι ψήφοι σας μαζί με αυτές της ειδικής επιτροπής (εκπρόσωποι του ΠΑ.Σ.Π., της Holland&Barrett, της CytaVision και της ιστοσελίδας protathlima.com) θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο.

Σημειώνεται ότι ο θεσμός διοργανώνεται από τον ΠΑ.Σ.Π., έχει ως μέγα χορηγό την Top Goal Holland&Barrett, ενώ αυτή τη σεζόν είχε ως χορηγό επικοινωνίας την ιστοσελίδα protathlima.com.

Η καλύτερη απόδειξη για την επιτυχία του θεσμού είναι και η συνεργασία με την CytaVision, η οποία αναλαμβάνει φέτος να καλύψει τηλεοπτικά και να παρουσιάσει τα? κορυφαία των κορυφαίων τερμάτων. Με την ευκαιρία ευχαριστούμε την CytaVision για την τιμή που μας κάνει και όλη τη βοήθεια σε σχέση με τον θεσμό.

Δείτε το video με τα 32 καλύτερα τέρματα, τα οποία ετοίμασε η CytaVision

Ψηφίστε το καλύτερο γκολ στο λογαριασμό του ΠΑ.Σ.Π.

Το poll στην ιστοσελίδα protathlima.com

Η λίστα με τα 32 καλύτερα γκολ, αλλά και οι πληροφορίες για τον τρόπο που επιλέχθηκαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ