Ο Damjan Shishkovski παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας της Δόξας δήλωσε παράλληλα τα πιο κάτω:

“Σας ευχαριστώ για το βραβείο. Πρώτα από όλα να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με την Πανδημία. Είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο ιδιαίτερα διότι είναι το πρώτο μου στην Κύπρο. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και το αφιερώνω στη σύντροφο μου που είναι πάντα δίπλα μου.”

Σε έχουμε δει να κάνεις πολύ καλές επεμβάσεις ιδιαίτερα στα τετ-α-τετ. Είναι κάτι που χρειάζεται δουλειά και αυτοσυγκέντρωση ή είναι ταλέντο;
“Για να είμαι ειλικρινής αυτήν τη δεξιότητα την είχα από τότε που ξεκίνησα να παίζω όμως με την προπόνηση και τη σκληρή δουλεία βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.”

Ως πρώτη σου χρονιά στην Κύπρο ποιες οι εντυπώσεις από την ομάδα και το πρωτάθλημα μας;
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που βρήκα στην ομάδα της Δόξας αλλά και με την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας. Παρακολουθούσα από πέρσι το πολύ καλό πρωτάθλημα της Κύπρου αλλά και την Δόξα αφού αγωνίζεται εδώ από το 2019 ο Dushko Trajchevski που είναι πολύ καλός μου φίλος.”