Αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών-μελών ΠΑ.Σ.Π. για υποτροφίες

Σημαντική μέρα για τον ΠΑ.Σ.Π η 26η Απριλίου καθώς πραγματοποιήθηκε στην Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών-μαθητών στο πλαίσιο του προγράμματος του Συνδέσμου μας για παροχή υποτροφιών στα μέλη μας.

Η αξιολόγηση έγινε από τον  οργανισμό Pass4soccer που είναι ο πιο κατάλληλος για να κάνει αυτή τη δουλειά. Ο οργανισμός βοηθά μαθητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη με στόχο να κερδίσουν υποτροφίες για το εξωτερικό .Μάλιστα, ο Pass4soccer συνίσταται μεταξύ άλλων από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των Αγγλικών Σχολείων και την Λίγκα Ποδοσφαιρικής Εκπαίδευσης (ESFA).

Ο επικεφαλής που παρακολούθησε την διαδικασία την  χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα κράτησε σημειώσεις για τους περίπου 50 νεαρούς ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες. Η διαδικασία αξιολόγησης ήταν ικανοποιητική και θα έχει συνέχεια στην Αγγλία, καθώς οι αξιολογήσεις  έχουν μαγνητοσκοπηθεί και θα υπάρξει εκ νέου μελέτη.

Αυτές οι αξιολογήσεις γίνονται κάθε χρόνο από τον ΠΑ.Σ.Π και έχουν ως στόχο την παροχή σπουδαστικών ευκαιριών σε νεαρά μέλη του Συνδέσμου.  Όλα αυτά θα γίνουν πράξη αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει και τους απαιτούμενους βαθμούς στα μαθήματα του.

Στόχος του ΠΑ.Σ.Π είναι να δώσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τις κατάλληλες γνώσεις και τα μέλη να μην επικεντρώνονται μόνο στο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Αυτό θα τα βοηθήσει περισσότερο και στην συνέχεια της καριέρας τους καθώς η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή δύει νωρίς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ