Απόλυτη επιτυχία στις ετήσιες αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π. – 47 μέλη μας αξιολογήθηκαν!

Απόλυτα επιτυχημένες χαρακτηρίζονται οι ετήσιες αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π., που προσφέρουν μοναδικές σπουδαστικές ευκαιρίες στα μέλη του και πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 12 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιδ. Σχολής ΦΟΡΟΥΜ (Νήσου).

Στις αξιολογήσεις αυτή τη χρονιά συμμετείχαν 47 ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, πέντε εκ των οποίων είναι διεθνείς.

Το γενικό πρόσταγμα είχε ο Ρομπ Χόουπ της εταιρείας Pass4Soccer με την οποία συνεργάζεται ο ΠΑ.Σ.Π., δηλώνοντας ικανοποιημένος με το επίπεδο.

Πριν από την έναρξη των αξιολογήσεων, οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο της ιδιωτικής σχολής ΦΟΡΟΥΜ, όπου η υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΠΑ.Σ.Π., Σίλεια Βάσου, έκανε σχετική ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, τους ενημέρωσε για τα επόμενα βήματα που μπορούν να κάνουν μετά τις αξιολογήσεις, ώστε να επιλέξουν την κατάλληλη υποτροφία.

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που μετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών του ΠΑΣΠ είναι τα ακόλουθα:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
UCLan Cyprus
Frederick University
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
CTL Eurocollege Limassol
Alexander College / UWE Bristol

Ο ΠΑ.Σ.Π εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ελληνική Ιδ. Σχολή ΦΟΡΟΥΜ για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την παροχή των εργομετρικών και των φυσιοθεραπευτών και τον ποδίατρο Δρ. Χρήστο Νικολόπουλο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ