Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το Love Football 3V3

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το Love Football 3V3 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου στο Δημοτικό γήπεδο Καϊμακλίου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαιξαν ελεύθερα ποδόσφαιρο και το ευχαριστήθηκαν δεόντως!

Όπως έχουμε σημειώσει το 3v3 λόγω του τρόπου διεξαγωγής των αγώνων, δίνει την ευκαιρίας τα παιδιά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι επιστρατεύοντας τα προσωπικά τους αγωνιστικά στοιχεία. Επιπλέον δεν χρειάζεται να ανήκεις σε ακαδημία για να συμμετάσχεις στο τουρνουά. Αρκεί να οργανωθείς με τους φίλους σου, να συνθέσεις ομάδα κι απλώς να δηλώσεις συμμετοχή.

Η αναβάθμιση του τουρνουά που γίνεται πλέον θεσμός, ήταν αισθητή φέτος. Αρκεί να σημειωθεί ότι αυτή τη χρονιά στη Λευκωσία, συμμετείχε διπλάσιος αριθμός ποδοσφαιρικών ακαδημιών σε σχέση με πέρσι. Επιπλέον αρκετοί προπονητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά στη διοργάνωση, όπως οι Μίτσιγκας και Μαυρουδής, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το Love Football 3v3.

Στην αθλητική αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης  η πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής Δήμου Λευκωσίας, Σούλα Κολακίδου και ο Πρόεδρος του  Παγκύπριου Συνδέσμου ποδοσφαιριστών, Σπύρου Νεοφυτίδη.

Η  τελική φάση αγώνων ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Μαρτίου, άλλα λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών (έπνεαν σφοδροί άνεμοι) αναβλήθηκε και οι υπεύθυνοι ομάδων θα ενημερωθούν εντός της εβδομάδας για την νέα ημερομηνία.

Οι συντελεστές του Love Football 3v3 στην Λευκωσία είναι η IMK Sports ,ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και o Δήμος Λευκωσίας. Τη διοργάνωση στηρίζει η εταιρεία Holland & Barret, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η αθλητική ιστοσελίδα Protathlima.com.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ