Απόλυτα επιτυχής η ημερίδα σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Η συνεργασία του ΠΑ.Σ.Π. με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, δεν κυλάει απλώς ομαλά. Συνοδεύεται κι από μεγάλη επιτυχία!

Υπερβολική ή όχι αυτή η έκφραση, το σίγουρο είναι ότι εκφράζει απόλυτα τον Σύνδεσμο, μετά και από την επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε (11/07) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα τα προγράμματα Αθλητικής Επιστήμης & Φυσικής Αγωγής, Αθλητικής Φυσικοθεραπείας και Αθλητικής Διοίκησης.

Η ημερίδα είχε ως θέμα την «Επίδραση των Υψηλών Περιβαλλοντικών Θερμοκρασιών στην Αθλητική Απόδοση». Ζήτημα που «καίει» τον Σύνδεσμο.

Ως γνωστόν, ο προγραμματισμός των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου απασχολεί συνεχώς τον ΠΑ.Σ.Π. καθώς σε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστές-μέλη μας καλούνται να αγωνιστούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Είναι γνωστές, επίσης και οι συνεχείς μας προσπάθειες ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές σε ό,τι αφορά αυτό τον τομέα.

Στην ημερίδα, λοιπόν, οι ομιλητές Δρ Γιώργος Παναγιώτου (Εργοφυσιολόγος), η Δρ Θεοδώρα Παπαδοπούλου (Αθλητίατρος) και η Δρ Χριστιάνα Φιλίππου-Χαριδήμου (Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος) ανέλυσαν σε βάθος το θέμα, επεσήμαναν τους κινδύνους, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου.

Στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε, ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, ενώ με την ευκαιρία ευχαρίστησε τους ανθρώπους του εκπαιδευτικού οργανισμού για τις επτά υποτροφίες που προσφέρθηκαν σε ποδοσφαιριστές-μέλη του.

Ο άσος της ΑΕΛ, Μπεμπά, είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που συμμετέχει με απόλυτη επιτυχία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΠΑ.Σ.Π. που γίνεται χάρη στη στενή συνεργασία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ