Απόφοιτος του ΠΑ.Σ.Π. ανάμεσα στους πρώτους έξι του FIFPro online Academy!

Η προχθεσινή (18/02) αποφοίτηση των πρώτων έξι ποδοσφαιριστών από τους 100 που συμμετέχουν στο πρόγραμμα FIFPro Online Academy, είχε τεράστια σημασία για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών.

Ανάμεσα τους ήταν το μέλος του Συνδέσμου μας, Χρυσόστομος Καλός, ο οποίος απέκτησε πτυχίο στη διεύθυνση αθλητισμού με πολύ καλές επιδόσεις και έχει βάλει τις βάσεις για το νέο κύκλο της ζωής του, μετά τη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Καλός συμμετείχε μέσω του ΠΑ.Σ.Π. στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το 2013, και μάλιστα ήταν ο μοναδικός φοιτητής (απ΄ όσους αποφοίτησαν) που μπήκε κατευθείαν στο 5ο εξάμηνο, αφού αναγνωρίστηκαν τα μαθήματα που ήδη είχε κάνει σε ανώτατη εκπαιδευτική σχολή.

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ένωσης ο Χαραλαμπίδης!

Στην τελετή αποφοίτησης που έγινε στην Ολλανδία, στο οίκημα της FIFPro, παρευρέθηκε μετά από επίσημη πρόσκληση και η Σίλεια Βάσου με την ιδιότητά της ως υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΠΑ.Σ.Π.

Η κ. Βάσου, μιλώντας στο γραφείο Τύπου του Συνδέσμου μας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποφοίτηση του μέλους μας και πρόσθεσε: «Είναι απαιτητικό πρόγραμμα μεν, ευέλικτο δε. Τα μαθήματα είναι υψηλού επιπέδου, όμως ο φοιτητής έχει την ευχέρεια να τα παρακολουθήσει σε χρονικό διάστημα και στον χώρο που τον βολεύει. Επιπλέον, οποιοδήποτε μέλος του Συνδέσμου μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα εξ αποστάσεως, εντελώς δωράν. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο ΠΑ.Σ.Π. κατάφερε να υλοποιήσει το πλάνο του για να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στα μέλη του για μια δεύτερη καριέρα».

Σημειώνεται πως το Πανεπιστήμιο στη Βόρεια Δανία (UCN) είναι αυτό που φιλοξενεί στις σπουδές στην Διεύθυνση Αθλητισμού του προγράμματος FIFPro Online Academy. Το UCN ανεβάζει τις διαλέξεις στο διαδίκτυο κάθε Δευτέρα το πρωί. Όλοι οι φοιτητές μπορούν να κάνουν login και να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις της προηγούμενης εβδομάδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ