Απαιτούμε ενημέρωση για τις περιπτώσεις των πέντε παικτών

Η είδηση ότι η ΚΟΠ έχει στη διάθεσή της πέντε ονόματα ποδοσφαιριστών που ενέχονται σε ύποπτες στοιχηματικές δραστηριότητες, δεν αφήνει αδιάφορο τον Σύνδεσμό μας.

Ο ΠΑ.Σ.Π. παρακολουθεί το θέμα στενά και θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα των ερευνών του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων του Αρχηγείου.

Πέραν απ΄ αυτό, όμως, ο Σύνδεσμος απαιτεί από την ΚΟΠ ενημέρωση για τις περιπτώσεις των συγκεκριμένων παικτών.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραμείνουμε απλοί θεατές. Έχουμε απαίτηση και θέλουμε σχετική ενημέρωση. Το θέμα μας αφορά άμεσα.

Επιπλέον, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που προκύψει κάτι μεμπτό σε βάρος μέλους μας, δεν θα διστάσουμε να το διαγράψουμε.

Τέλος εκφράζουμε την εκτίμησή μας προς το πρόσωπο του βουλευτή και πρώην προπονητή ποδοσφαίρου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα με τους «κόκκινους φακέλους». Όσο υπάρχουν τέτοια ζητήματα, δεν μπορούμε να καμωνόμαστε πως δεν υφίστανται. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε, όσο κι αν μας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

Επικροτούμε, λοιπόν, τη στάση του κ. Μιχαηλίδη που για πολλοστή φορά θέτει το θέμα προς συζήτηση, αναζητώντας επίλυσή του και δεν ακολουθεί την οδό του συμβιβασμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ