Αντρέ ΆΛβες: «Μου αρέσει η Ομόνοια, αλλά…» – VIDEO

Ο Αντρέ Άλβες μίλησε στο protathlima.com, στο πλαίσιο της βράβευσής του για το SUPERFOODS – PASP Top Goal 9ης αγωνιστικής.

Οι δηλώσεις του:

Συγχαρητήρια Αντρέ για το όμορφο τέρμα που πέτυχες. Τι μήνυμα θέλεις να δώσεις στον κόσμο που σε ψήφισε;

«Ευχαριστώ πολύ καταρχάς, θα δίνω το καλύτερο των δυνάμεων μου για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο. Ήταν ένα ωραίο τέρμα για την ομάδα αλλά και για μένα».

Σκόραρες απέναντι στην παλιά σου ομάδα, πως νιώθεις για αυτό;

«Για μένα είναι φυσιολογικό, πρέπει να σκοράρω, μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο για να κάνω αυτό που ξέρω. Έτυχε να είναι απέναντι στην Ομόνοια, μου αρέσει πολύ η Ομόνοια αλλά αυτή είναι η δουλειά μου πρέπει να σκοράρω».

Πιστεύεις πως έχετε ελπίδες για να πάρετε τον τίτλο; Μπορείτε να αντέξετε στην πίεση του πρωταθλητισμού;

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχει τον έλεγχο γιατί έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της και πιστεύω πως η ομάδα έχεις τις δυνατότητες να το πετύχει».

Πως εξηγείς το γεγονός πως σε κάθε χρονιά σου παίρνει μερικά παιχνίδια για να ξεκινήσεις να σκοράρεις;

«Το σημαντικό για μένα είναι η ομάδα μου. Αυτό δεν με ανησυχεί διότι όλοι με βοηθούν, αυτό είναι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα. Για να σκοράρω εγώ πρέπει να πάρω την κατάλληλη πάσα από τον συμπαίκτη μου. Όλοι πρέπει να είναι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας, τους ατομικούς αλλά και της ομάδας».

Ποιος ήταν ο δυσκολότερος αμυντικός που αντιμετώπισες στο Ελληνικό αλλά και στο Κυπριακό πρωτάθλημα;

«Ναι αντιμετώπισα δύσκολους αντιπάλους στην Ελλάδα. Απ’ ό,τι θυμάμαι όταν αντιμετώπισα τον Ατρόμητο, δεν θυμάμαι το όνομα του».

Φυτανίδης;

«Ναι πρέπει να είναι αυτός απ’ ό,τι θυμάμαι. Ακόμη ένας όταν αντιμετώπιζα τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Βιτόρ. Για φέτος ακόμη δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να δω περισσότερο. Όταν τέθηκα αντιμέτωπος με τον ΑΠΟΕΛ, ο Καρλάο ήταν πολύ δύσκολος αλλά και η Ανόρθωση έχει καλή άμυνα. Εμένα φυσικά δεν με νοιάζει, θέλω να κάνω σωστά την δουλειά μου».

Η χρονιά που πέρασες στην Ομόνοια ήταν η καλύτερη σου σεζόν;

«Ναι για μένα ήταν πολύ σημαντική. Η Ομόνοια με βοήθησε πολύ αλλά τώρα επικεντρώνομαι στην ομάδα μου την ΑΕΚ και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ