Ανδρέας Κατσαντώνης: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Το βραβείο Stoiximan Top Goal της 14ης αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο Ανδρέας Κατσαντώνης. Μιλώντας παράλληλα στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ποδοσφαιριστών, ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας δήλωσε τα πιο κάτω:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑ.Σ.Π. για αυτό το βραβείο και όλους τους φίλαθλους που ψηφίζουν κάθε αγωνιστική.»

Τη συγκεκριμένη αγωνιστική με δικά σου γκολ η Καρμιώτισσα πήρε τη νίκη απέναντι στην Πάφο με 2-1. Πως νοιώθεις και που αφιερώνεις το βραβείο;
«Νοιώθω πολύ όμορφα που με τα δύο γκολ μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου να φθάσει στη νίκη που είναι και το πιο σημαντικό. Το βραβείο το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους και σε όλη την οικογένεια της Καρμιώτισσας.»

Φέτος αγωνίζεσαι (16 εμφανίσεις/8 βασικός) και έχεις σκοράρει 6 γκολ σε 1000 λεπτά συμμετοχής. Πως είναι η σεζόν για εσένα;
«Ναι, το πιο σημαντικό για εμένα αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή είναι τα αγωνιστικά λεπτά. Η σεζόν σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλή για εμένα. Ο στόχος είναι να συνεχίσω να έχω μια καλή απόδοση για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της.»

Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Στην ομάδα έχουμε πολύ καλό κλίμα. Δεν είχαμε το ιδανικό ξεκίνημα που όλοι θα θέλαμε ως ομάδα όμως το τελευταίο διάστημα είμαστε πολύ βελτιωμένοι και φαίνεται στο γήπεδο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ