Τι κοινό μπορεί να έχουν ο επιθετικός της Ομόνοιας, Matt Derbyshire, κι ο επιθετικός του Κούρρη Ερήμης, Ανδρέας Ιωάννου;

Αναδείχθηκαν και οι δύο πρώτοι σκόρερ για δύο διαδοχικές σαιζόν στα Πρωταθλήματα τα οποία συμμετέχουν, Α’ Κατηγορία και Επίλεκτη ΣΤΟΚ αντίστοιχα. Παραδίδοντας το βραβείο του Πρώτου Σκόρερ Επίλεκτης ΣΤΟΚ 2017/18 στον Ανδρέα Ιωάννου (30 γκολ σε 25 συμμετοχές) είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του:

Ανδρέα συγχαρητήρια για την ανάδειξη σου ως Πρώτος Σκόρερ και για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Επίλεκτης ΣΤΟΚ με τον Κούρρη Ερήμης. Πως νιώθεις;
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών για την προσφορά του σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και για την βράβευση που έχει κάνει σε εμένα συγκεκριμένα. Τα συναισθήματα μου είναι πάρα πολλά, ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλά απαιτητικά παιχνίδια. Στο τέλος καταφέραμε και πετύχαμε τους στόχους μας και η ομάδα κι εγώ προσωπικά. Κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα και φέραμε τη χαρά σε όλη την ομάδα, τους οπαδούς μας και το χωριό. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και περάσαμε πολλά εμπόδια για να το πετύχουμε. Ελπίζω οι χαρές για τον Κούρρη Ερήμης να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά.»

Ποια τα πλάνα σου για τη νέα σαιζόν;
«Εδώ και τρία χρόνια που αγωνίζομαι στον Κούρρη Ερήμης είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα πάντα δίπλα μου τη στήριξη από το Διοικητικό Συμβούλιο κι όλο το προσωπικό. Θα γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις μαζί με τα άτομα της ομάδας τώρα το καλοκαίρι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά.»

Βάζεις πλώρη για Πρώτος Σκόρερ της Γ’ Κατηγορίας;
«Εντάξει όσο ανεβαίνεις κατηγορία τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Φέτος είχα δουλέψει αρκετά για να τα καταφέρω. Το ίδιο θα κάνω και την επόμενη χρονιά και τα αποτελέσματα θα δείξουν. Αν τα καταφέρω καλώς.»

Ο κόσμος ήταν δίπλα σας φέτος; Έχουν ελπίδες για καλή πορεία του χρόνου;
«Ο κόσμος της Ερήμης μας  στήριζε όλη τη χρονιά αν και θα μπορούσαν να έρχονταν περισσότεροι οπαδοί στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι στην Γ’ Κατηγορία στα παιχνίδια μέσα στο χωριό η προσέλευση θα αυξηθεί. Όσον αφορά στις ελπίδες για του χρόνου, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνίσιμες. Ο Κούρρης ανεβαίνει στη Γ’ Κατηγορία ως πρωταθλητής, ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά κι αν εκτός της παραμονής έρθει και κάτι καλύτερο είναι καλοδεχούμενο.»