Ανακοίνωση για τη λανθασμένη αποβολή Βλασόπουλου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) θα ήθελε να τοποθετηθεί επί του δυσάρεστου περιστατικού που προέκυψε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο παιχνίδι της Αναγέννησης Δερύνειας με αντίπαλο την ΕΝΠ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας. Όπου αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής Νικόλαος Βλασόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στην ουσία η, για το διαιτητή δεύτερη κίτρινη, ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή.

Να διευκρινίσουμε ότι δεν μεμφόμαστε το διαιτητή του αγώνα. Ουδείς αμφιβάλλει ότι το ατυχές περιστατικό επρόκειτο περί στιγμιαίου λάθους.

Σύμφωνα με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς της ΚΟΠ, αποφάσεις ενός διαιτητή σαν την παρούσα μπορούν να αναθεωρηθούν εάν είναι εμφανές ότι εμφιλοχώρησε προφανές λάθος ως προς την ταυτότητα του προσώπου που τιμωρήθηκε.

Η παρούσα περίπτωση αναμφισβήτητα εμπίπτει εντός της εμβέλειας του πιο πάνω κανονισμού και ο ΠΑ.Σ.Π. δεν έχει αμφιβολία ότι η ΚΟΠ θα ενεργήσει το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να μην στερηθεί ο ποδοσφαιριστής Νικόλαος Βλασόπουλος του δικαιώματος να αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ