Άλντο Αντόρνο: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η συμπεριφορά απέναντι μου»

Ο Παραγουανός επιθετικός της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στην κάμερα του protathlima.com με αφορμή την βράβευση του  για το SUPERFOODS – PASP Top Goal 15ης αγωνιστικής. Μίλησε για το παιχνίδια κυπέλλου  με τον ΑΠΟΕΛ ενώ αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από τους φίλους του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας:

Συγχαρητήρια Άλντο για το ωραίο τέρμα που πέτυχες, ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να δώσεις σε αυτούς που σε ψήφισαν;

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μου έδωσαν την δυνατότητα να πάρω αυτό το έπαθλο, μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά.

Ένα μήνυμα στον κόσμο που με ψήφισε τους ευχαριστώ πολύ».

Ένα σχόλιο για τους στόχους της Νέας Σαλαμίνας και τους δικούς σου. Έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Κύπρου, τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε. Σαν Σαλαμίνα θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Πως σχολιάζεις το γεγονός ότι οι φίλοι του Απόλλωνα στο προηγούμενο παιχνίδι σε αποδοκίμασαν;

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.  Ήμουν 2 χρόνια στον Απόλλωνα όσο ήμουν εκεί δεν δημιούργησα το παραμικρό, πάντα έδινα το 100% και δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν αυτή την συμπεριφορά απέναντι μου αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Κάποιοι με συμπαθούν, κάποιοι όχι εγώ πάντως θα τους σέβομαι ότι και να έχει συμβεί. Είμαι ήρεμος με τον εαυτό μου διότι ουδέποτε δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα».

Ποια η γνώμη σου για τον τίτλο;

«Είναι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο της Κύπρου, 4 ομάδες να παλεύουν για το πρωτάθλημα. Η Σαλαμίνα δεν είναι εκεί (γέλια) θα είναι πολύ ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ