Άλλες 42… υπογραφές για το μέλλον! (pics)

Με τη συμμετοχή 42 ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ οι ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις που διοργανώνει ο ΠΑ.Σ.Π. οι οποίες είναι και οι τελευταίες για το φετινό ημερολογιακό έτος. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας μία υποτροφία που καλύπτει μέχρι και 50% των διδάκτρων, ενώ ένας από αυτούς διεκδικεί ακόμη περισσότερα: μια πλήρη υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που βρίσκονται στις επιλογές των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών είναι τα ακόλουθα: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, European University Cyprus, UCLan Cyprus, Frederick University, Neapolis University Pafos, Alexander College, CTL Eurocollege Limassol, Cyprus Institute of Marketing (CIM), KES College.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές ήταν οι δεύτερες ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις κατά το τρέχον έτος. Θυμίζουμε ότι στη διοργάνωση που έγινε την 01/06/2023 έλαβαν συμμετοχή 67 μέλη του Συνδέσμου. Για να αντιληφθεί κανείς το έργο του ΠΑ.Σ.Π. όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με τις ευκαιρίες που δίνει στους ποδοσφαιριστές, αρκεί να υπογραμμίσουμε ότι συνολικά την τελευταία περίπου 10ετία ο Σύνδεσμος πρόσφερε πάνω από 800 υποτροφίες!

Αναμφίβολα οι ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις έχουν καταστεί θεσμός για το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών. Αυτή, άλλωστε, ήταν η επιδίωξη του ΠΑ.Σ.Π. εξ’ αρχής, να δώσει δηλαδή το απαραίτητο βάρος σε αυτή τη διοργάνωση, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι τα μέλη του να χαράξουν από τώρα ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα τους. Με αυτό τον τρόπο αφενός δίνεται η δυνατότητα στους τελευταίους να ανοίξουν από τώρα μία νέα σελίδα στη ζωή τους και αφετέρου να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Η διαδικασία των αξιολογήσεων
Η κα. Σίλεια Βάσου, υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και του Γραφείου του ΠΑ.Σ.Π., είχε τον συντονισμό της όλης διαδικασίας. Επιπλέον, πριν από τις αξιολογήσεις, εξήγησε στους συμμετέχοντες το διαδικαστικό κομμάτι, ενώ τους ενημέρωσε και για τις υποχρεώσεις τους ως μέλη του Συνδέσμου. Από την πλευρά του ο Αβράμης Αρναούτης, ο οποίος ασχολείται με διάφορα θέματα που αφορούν τα μέλη του Συνδέσμου, ήταν υπεύθυνος για την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες το προηγούμενο διάστημα, παρέχοντας στους τελευταίους τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Ήταν, επίσης, υπεύθυνος για την διάθεση των στολών. Ο Λοΐζος Χρυσοστόμου, υπεύθυνος μάρκετινγκ και social media, είχε την ευθύνη για την παράταξη των ομάδων στο γήπεδο και την επικοινωνία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαιρικών επιδόσεων μέσω του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης (INSA), ενώ ανέλαβε και τον ρόλο της διαχείρισης των στολών. Όπως και τον Ιούνιο, έτσι και τώρα η διαδικασία βιντεοσκοπήθηκε από τον Γιώργο Πεγκλή, ο οποίος είχε καθήκοντα αναλυτή αγώνων, ενώ η καταγραφή της απόδοσης όλων των συμμετεχόντων έγινε με διπλή ειδική κάμερα για καλύτερα αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών στις αξιολογήσεις ήταν και ο ποδίατρος Δρ. Χρήστος Νικολόπουλος, συνεργάτης του ΠΑ.Σ.Π., ο οποίος πρόσφερε δωρεάν εξέταση στους αθλητές. Ο ΠΑ.Σ.Π. τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ένα άλλο θέμα που είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ο ΠΑ.Σ.Π., ήταν το επενδυτικό σχέδιο που προσφέρεται στα μέλη του Συνδέσμου από τη CNP CYPRIALIFE. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος Λάζαρος Ιακώβου μίλησε στους παρευρισκόμενους για τα οφέλη που θα αποκομίσουν εφόσον κάνουν χρήση του σχεδίου.

«Η σημασία της ενότητας…»
Την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες είχε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τους απαρίθμησε τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τη εγγραφή τους ως μέλη του Συνδέσμου. Ο κ. Νεοφυτίδης ανέδειξε τη σημασία της ενότητας των μελών παρουσιάζοντάς τους και ένα σχετικό βίντεο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ