Ακοράν Ρέγιες: «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα!»

Πίστη για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ακοράν Ρέγιες. Με αφορμή την βράβευση του από τον ΠΑ.Σ.Π. για το κορυφαίο γκολ της 6ης αγωνιστικής, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στο χορηγό επικοινωνίας του διαγωνισμού Protathlima.com, με τις οποίες αναφέρεται τόσο για το βραβείο όσο και γενικότερα για την ΑΕΚ και το κυπριακό πρωτάθλημα:

Για το γεγονός ότι το γκολ του βραβεύθηκε ως το καλύτερο για την 6η αγωνιστική;

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄ αυτό το βραβείο. Είναι σημαντικό γιατί ψήφισε κόσμος από όλες τις ομάδες. Ήταν το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ και ήταν πάρα πολύ σημαντικό γιατί βοήθησα την ομάδα να κερδίσει απέναντι σ΄ ένα δύσκολο αντίπαλο που είχε πολλά χρόνια να τον κερδίσει εκτός έδρας. Ήταν ένα ωραίο γκολ και πιστεύω να πετύχω κι άλλα στο μέλλον».

Πως σχολιάζει την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα που είναι στη κορυφή και αλάνθαστη;

«Σίγουρα δεν είναι τυχαίο και δεν είναι καθόλου εύκολο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μόνο νίκες αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Αν πιστεύει ότι στο τέλος της χρονιάς θα είναι πρωταθλητές;

«Ναι πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο να το λες αλλά να το δείχνεις κάθε φορά στο γήπεδο. Είναι δύσκολο, έχει πολύ καλές ομάδες και η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Ακόμα είμαστε στην αρχή».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το κυπριακό πρωτάθλημα και την ζωή στη χώρα μας;

«Υπάρχουν καλές ομάδες και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, υπάρχει ανταγωνισμός. Θεωρώ ότι είναι καλό το επίπεδο. Είναι λίγο διαφορετικό από την Ισπανία όσον αφορά τις τακτικές και τον ρυθμό στα παιχνίδια.
Για την ζωή στην Κύπρο μόνο καλά λόγια έχω να πω. Μου αρέσει είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η χώρα σας μοιάζει με τα Κανάρια Νησιά».

 

(Protathlima.com: Χαράλαμπος Παρπεττάς)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ