Ο ΠΑ.Σ.Π. θα ήθελε να ευχαριστήσει το Verochino Καφενείο και ιδιαίτερα τους Γιάννο Σταυρινό και Παναγιώτη Κίτρου που είχαν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν την μουσική φιλανθρωπική βραδιά για οικονομική ενίσχυση του μικρού Λούσιο Φούσκο.

Ο ΠΑ.Σ.Π. έθεσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση υπό την Αιγίδα του και προσφέραμε με τη σειρά μας όπως κι άλλες Κυπριακές ομάδες μια υπογεγραμμένη φανέλα της Εθνικής Κύπρου για δημοπρασία. Στο τέλος της βραδιάς ένα ποσό πέραν των €2000 μαζεύτηκε για στήριξη της οικογένειας Φούσκο.

Το πιο πάνω ποσό έρχεται να προστεθεί στο ποσό που μάζεψαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης με πρωτοβουλία του Νίκου Κωνσταντινίδη και στις €8000 από το Πανηγύρι Χαράς που διοργάνωσε το Cyprus Fantasy League στα γήπεδα YS στον Άγιο Αθανάσιο και στήριξε ο διαδικτυακός όμιλος MC Media, ο ΠΑ.Σ.Π. και το Γκολ στη Ζωή.

Στο συγκεκριμένο πανηγύρι ο ΠΑ.Σ.Π., ποδοσφαιριστές και ομάδες της Κύπρου έδωσαν και πάλι υπογεγραμμένες φανέλες οι οποίες θα δημοπρατηθούν σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα συνεχίσει τη δράση για το συγκεκριμένο ιερό σκοπό την Τρίτη 1η Μαΐου στο τουρνουά darts στην Καρμιώτισσα.

Πέραν των οργανωμένων εκδηλώσεων θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και όλα τα μεμονωμένα άτομα που έχουν καταθέσει τη δική τους εισφορά στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Astro Bank στο όνομα Emiliano A. Fusco, IBAN: CY78008003020000000000391832.