Άγγελος Ανδρέου: «Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι στην ενδεκάδα»

Το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Άγγελος Ανδρέου. Μιλώντας παράλληλα στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ δήλωσε τα πιο κάτω:

Πως νοιώθεις για το βραβείο; Τη συγκεκριμένη αγωνιστική είχαμε πολύ όμορφα γκολ και μάλιστα τα δύο ήταν από ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.
«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Όντως όλα τα γκολ ήταν ωραία και του Παπαφώτη εξίσου όμορφο. Ήταν σημαντικό που με το γκολ μου βοήθησα κι εγώ την ομάδα να κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα. Αφιερώνω το βραβείο σε όλη την οικογένεια της ΑΕΛ και σε όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν.»

Εδώ και τρεις σεζόν αυξάνεις τα λεπτά συμμετοχής σου ενώ φέτος ξεκίνησες στην ενδεκάδα της ΑΕΛ στα περισσότερα παιχνίδια. Πως νοιώθεις για αυτό και πόσο σημαντικό ήταν το πέρασμα σου από τη Levante όταν ήσουν έφηβος;
«Σίγουρα ο στόχος μου είναι κάθε σεζόν να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίζω τη θέση μου στην ενδεκάδα της ΑΕΛ. Το πέρασμα μου στην Ισπανία και τη Levante με βοήθησε σίγουρα περισσότερο από ότι εάν έμενα στην Κύπρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσω την σκληρή δουλειά, να βοηθώ την ομάδα μου και γιατί όχι να έρθει και πάλι μια ευκαιρία για εξωτερικό.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ