Ζαχαρίας Θεοδώρου για Ανόρθωση: «Νοιώθω λίγο αδικημένος…» (vid)

Αδικημένος νοιώθει ο Ζαχαρίας Θεοδώρου για το γεγονός ότι δεν πήρε ευκαιρίες στην Ανόρθωση. Το δήλωσε στην κάμερα του protathlima.com στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον ΠΑ.Σ.Π. και την Holland&Barrett, καθώς ήταν ο νικητής του PASP Top Goal Holland&Barrett 19ης αγωνιστικής.


Ο Ζαχαρίας Θεοδώρου στο Protathlima.com από MC-Sports

Αναλυτικά:
Για την βράβευση του για το κορυφαίο γκολ της 19ης αγωνιστικής:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, νιώθω πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως το γκολ μου αναδείχθηκε ως το κορυφαίο της αγωνιστικής».

Για την νίκη στο παιχνίδι με τον Οθέλλο, τις επιτυχίες των τελευταίων αγωνιστικών και τι σημαίνει η νίκη απέναντι στην ομάδα της Αθηαίνου:

«Μπορώ να πω πως ήταν ένα μεγάλο βήμα για να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία,  πήραμε κάποιους βαθμούς τελευταία και προσπαθούμε να παίρνουμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Πως νιώθει στην Αγία Νάπα, τώρα που αγωνίζεται εκεί από την Ανόρθωση:

«Όλα είναι καλά στην ομάδα, το συμβούλιο είναι κοντά και είμαστε όλοι μια οικογένεια και γι΄ αυτό έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Έχεις ως στόχο μέσα από τις εμφανίσεις σου με την Αγία Νάπα να επιστρέψεις και να παραμείνεις στην Ανόρθωση;

«Ναι, στόχος μου είναι να επιστρέψω όσο πιο καλύτερος γίνεται και να πάρω αυτό που αξίζω σε συμμετοχές».

Αν νιώθει αδικημένος από τις ευκαιρίες που δεν πήρε στην Ανόρθωση:«Μπορώ να πω πως λίγο ναι…  Δεν πήρα όσο χρόνο συμμετοχής θα έπρεπε».

Αν έχει μιλήσει με τον Φαν Λίουεν:«Όχι, δεν είχαμε κάποια επαφή. Επιστρέφω στην Ανόρθωση τώρα που παίρνουν ευκαιρίες νεαρά παιδιά και αυτό είναι κάτι θετικό και για εμάς».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ