Δωρεάν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, με τη στήριξη των Blue Pharmacies και του Lander Polar Ice, ανακοινώνει το πρόγραμμα δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε επίσης τις χρονιές 2018, 2019 και 2022, δίνοντας την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες να καταρτιστούν, αποκτώντας αναγνωρισμένο δίπλωμα Πρώτου Βοηθού εντελώς δωρεάν.

Ο κοινωνικός σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να υπάρχουν παίκτες με γνώσεις στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις, ιδιαίτερα των μικρών κατηγοριών.

Τα σεμινάρια θα είναι μονοήμερα (15:30 – 20:30) και θα διεξαχθούν από τους εκπαιδευτές της G.B. Power Life Savers στις πιο κάτω ημερομηνίες:

Λάρνακα / Αμμόχωστος: Δευτέρα 19/2/2024
Λευκωσία: Τρίτη 20/2/2024
Λεμεσός / Πάφος*: Τρίτη 27/2/2024

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία των Blue Pharmacies και του μπλε ζελέ για τους πόνους Lander Polar Ice ενώ θα φιλοξενηθούν στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Frederick.

Τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. που ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο 22466508 ή 99244901. Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχών 15 Φεβρουαρίου για Λάρνακα / Αμμόχωστο/ Λευκωσία και 22 Φεβρουαρίου για Λεμεσό / Πάφο.

*Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό και για τις δύο επαρχίες (Λεμεσού και Πάφου). Εάν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών από την επαρχία Πάφου, θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα και ώρα δύο ξεχωριστά σεμινάρια σε Λεμεσό και Πάφο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ