Οι κορυφαίες ομάδες στον κόσμο! (video)

Η FIFPRO αποκάλυψε σήμερα τους φιναλίστ για τις παγκόσμιες κορυφαίες ενδεκάδες ανδρών και γυναικών για το 2022 «FIFA FIFPRO World 11».

Το μοναδικό παγκόσμιο βραβείο ποδοσφαιριστών, που αποφασίζεται αποκλειστικά από τους ίδιους τους παίκτες μέσω εκλογικής διαδικασίας. Μια διαδικασία στην οποία συμμετέχουν ασφαλώς και οι ποδοσφαιριστές (Α’ και Β’ Κατηγορίας) και ποδοσφαιρίστριες (Α’ Κατηγορίας) που αγωνίζονται στην Κύπρο, μέσω του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών .

Για τις Γυναίκες η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι και οι ποδοσφαιρίστριες καλούνταν να επιλέξουν με βάση τις ατομικές επιδόσεις των παικτριών κατά την τη σεζόν 2021/23. Η έναρξη της ψηφοφορίας για τους άνδρες έγινε πριν από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς θα έπρεπε οι ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο να ψηφίσουν επιλέγοντας με βάση τις ατομικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της περιόδου 8 Αυγούστου 2021 έως 18 Δεκεμβρίου 2022.

Η FIFA και η FIFPRO θα ανακοινώσουν τις δύο καλύτερες ενδεκάδες του κόσμου τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, στα ποδοσφαιρικά βραβεία «THE BEST». Δείτε πιο κάτω τα βίντεο με τα κορυφαία ρόστερ ανδρών και γυναικών στον κόσμο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ